Menu

Teamdagen

Educatief, interactief en inspirerend!

Wil je de samenwerking in je team versterken? Zodat iedereen met plezier werkt, iedereen elkaars motivatie en talenten beter leert kennen én de bedrijfsresultaten worden verhoogd? Dan is een teamdag of teamworkshop van Krokuscreatie iets voor jouw team! Want: samenwerking klinkt vanzelfsprekend maar dat is het niet.

Waarom is samenwerking niet vanzelfsprekend?

Verschil in verwachtingen zorgt nogal eens voor misverstanden en teleurstellingen. Soms vinden teamleden bepaalde beslissingen oneerlijk. Daarnaast voelen teamleden zich lang niet altijd gewaardeerd in hun kwaliteiten en ervaring. Dit alles kan nare gevolgen hebben voor de werkrelatie, voor de te behalen teamresultaten én uiteindelijk ook voor de uitstraling en reputatie van de organisatie.

Wat ga je leren?

Je leert elkaar in een informele sfeer van een andere kant kennen. Je deelt wat je belangrijk vindt in je werk, waar je meer aan zou willen bijdragen en waar je niet goed tegen kan. Je leert vaardigheden en methodes om lastige zaken samen aan te gaan en op te lossen. De werkvormen hebben een speelse insteek en bevorderen creativiteit en openheid in denken en doen.

Wat levert het op?

  • Prettiger en meer effectieve samenwerking.
  • Gedragen oplossingen en besluiten kunnen nemen.
  • Meer vertrouwen in elkaar. 
  • Versterking van de motivatie voor het werk.
  • Profiteren van elkaars kennis, talenten en ervaring.
  • Krachtiger uitstraling naar buiten als team.
  • Betere resultaten voor de organisatie.

Hoe werkt het?

Hieronder staan arrangementen voor twee teamdagen. Een teamdag bestaat uit een hoofdmodule (rond 2,5 uur) en twee kleinere (rond 1.5 uur). Je kunt kiezen voor een voorbeeldarrangement of zelf een arrangement samenstellen uit de verschillende modules. Net als in een hip restaurant.

Een losse workshop met een module naar keuze is ook mogelijk binnen het programma van een door jullie georganiseerde teamdag.

Liever maatwerk? Neem gerust contact op en ik denk met je mee!

Meer informatie of aanmelden

Heb je interesse voor een teamdag of workshop voor jullie team? Of heb je nog vragen? Bel of mail me gerust.
T 0624271105